SEVEN (1995)Originaltitel: Seven
Längd:127 min
USA

Filmen handlar om poliserna Somerset en veteran som sett näst intill all och Mills gröngölingen som vill bli den bästa. Dom hittar en extremt överviktig man död i sin lägenhet det verkar först som det beror på naturliga orsaker. När dom sen får veta att han tvångsmatats till döds inser dom att det handlar om en totalt känslokall mördare. När en advokat sen hittas mördad och ordet Girighet står i hans eget blod på golvet går dom tillbaka till den första brottsplatsen och finner ordet Frosseri skrivet i fett bakom kylskåpet. Nu förstår dom att mördaren predikar för dom och att dom har ytterligare fem mord att vänta innan hans verk är komplett.

Betyg: 10 av 10

 

Filmen var bra helt igenom och vi kan inte hitta något som vi kan anmärka på. Både Brad Pitt och Morgan Freeman gör enastående rollpresentationer här får vi inte heller glömma Kevin Spacey som oxå gör en fantastisk roll som John Doe. Mills heta temperament och Somersets rationalitet och lugn Kompletterar varandra så bra. Manuset är välskrivet och spännande, vad mer kan man säga, har ni inte sett den måste ni se den.


Era åsikter
Postat av: Bettan

Haha de är lugnt :P Men ni kankse måste se den tillsammans med mig ngn annan dag :P

2009-03-03 @ 20:53:46
URL: http://norbergb.blogg.se/
Postat av: Petra

Klart en bra film alla mord är fruktansvärda på sitt sätt men det läskigaste är ändå när han har tagit av dildon på en strapon och satt dit en kniv.

2009-03-07 @ 12:58:29

Dina tankar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0